trešdiena, 2007. gada 14. februāris

Mieru, tikai mieru...

Skatos, ka daži ir mazliet sašutinājušies par šeit iemājojušo tukšumu. Bet nekā jauna man nav ko uzraktīt... viss ir noskriets un tagad ir iestājusies fiesta, lai arī ko tas nozīmētu ;). Nu lai rastos kādas pārdomas varu tik pateikt: esmu dzirdējis, ka it kā kautkas mūsu tīģeriem ir nozagts - fočīgais, mobīlais... varbūt vēl kautkas, bet tas taču nav tik būtiski :D. Vislabāk būtu sagaidīt konkrētus faktus no mūsu tīma klātienē.

4 komentāri:

valda teica...

Sliktas zinas arii ir zinjas! Bet tas tieshaam ir mazaakais, kas var notikt!

ozolina teica...

mums ir nozagti jau 2 fotoaparaati taapeec Zanes fotoaparaata bildes tagad ir zelta vertiibaa un mees taas luugsim iesleegt lidmasiinu melnjaa kastee :)))

ozolina teica...

riit saaksim celojumu majup!!! Gaidiet muus!!!!! Riit 6 h ar masiinu uz San Hose , tad 14 h ar lidmasiinu, tad Madridee paarseezamies, tad 2.5 h uz Amsterdamu. Tur nakti viesniicaa, un tad no riita uz RIIIIIGU!!!!!

valda teica...

varbuut kaut vienu bildi vajadzeetu ievietot internetaa te vai sev epastaa, jo citaadi... varbuut kaadas citas zem juusu vaarda tur skreeja, bet pashas neesat taalaak tikushas par Amsterdamu,kur izklaideejaties ;-) Taa kaa tai filmaa, kur kosmonauti nemaz nebija tai rakjetee.